Bell Schedule

  • Mon-Fri Bell Schedule

     

     

    Bell Schedule for Virtual and Learning Centers

     

    Class Period

    Time

    Length of Class

    (Minutes)

    1st Hour

    8:00 AM – 9:10 AM

    Morning announcements

     

    70 Minutes

    2nd Hour

    9:15 AM – 10:10 AM

     

    55 Minutes

    3rd Hour

    10:15 AM – 11:10 AM

     

    55 Minutes

    4th Hour

    11:15 AM – 12:10 PM

     

    55 Minutes

    5th Hour

    12:15 PM – 1:10 PM

     

    55 Minutes

    6th hour

    1:15 PM – 2:10 PM

    55 Minutes

    7th Hour

    2:15 PM – 3:20 PM

    Afternoon announcements

     

    65 Minutes

    Lunch Schedule

    9th & 11th Grade Lunch Period: 4th hour

    11:10 AM -11:40 AM Lunchroom

    11:45 AM – 12:05 PM Mindfulness Based Stress Reduction

    (Grade level Support Staff will move their grade level students to Gymnasium)

     

    10th & 12th Grade Lunch Period: 5th hour

    12:10 PM -12:40 PM Lunchroom

    12:45 PM – 1:05 PM Mindfulness Based Stress Reduction

    (Grade Level Support Staff move their grade level students to Gymnasium)

     

    *Note: Students working virtually from home will use the entire assigned period for lunch.

     

    Students in the onsite Learning Center will follow this schedule.