Bell Schedule

Hourly Bell Schedule

  • 8:10 a.m. – 8:30 a.m.                      Morning Entry and Breakfast

    8:30 a.m. – 9:45 a.m.                      1st Period (75 min)

    9:45 a.m. – 10:35 a.m.                    2nd Period (50 min)

    10:35 a.m. – 11:25 a.m.                  3rd Period (50 min)

    Students' Lunch Periods

    11:25 a.m. - 12:15 p.m.                4th Period (50 min)       Lunch for  grades: K, 1,3,6 & ESE

    12:15 p.m. - 1:05 p.m.                  5th Period (50 min)        Lunch for grades  2, 4, 5, 7 & 8

    1:05 p.m. – 2:00 p.m.                    6th Period (50 min)       

    2:00 p.m. – 2:50 p.m.                    7th Period (50 min)

    2:50 p.m. – 3:40 p.m.                     8th Period (50 min)

     

    Instruction begins at 8:30 a.m. daily!

    Dismissal on Parent/Teacher Conference Days is at 1:50 p.m.

    Half (1/2) Day Dismissals are at 12:40 p.m.